SZEZONNYITÓK A PALATÍNUS-TÓNÁL

2018. ÁPRILIS 18.

Április 28-án, szombaton nyit nyit a Palatínus-tó esztergom-kertvárosi oldalán, a strand mellet lévő (a régi) búvárbázis.

A Palatinusz Búvár és Vizisport Egyesület meghívója:
„Idén is, mint minden évben megrendezzük a bázis nyitóbuliját. Családias hangulatú, dolgos megnyitót szervezünk a tó érdekében ebben az évben. A télen a tóban és környezetében keletkezett károkat próbáljuk felszámolni. Szemetet szedünk lent és fent, de persze a bográcsozás és a jó hangulat sem maradhat el! Várunk mindenkit szeretettel, szokás szerint létszámot kérünk április 25-ig, mert ételt kidobni nem szeretünk, de azt sem, ha valaki éhen marad. Palatinusz Búvár és Vizisport Egyesület”

Ugyanazon a hétvégén, de 29-én, vasárnap nyit a tó dorogi oldalán lévő Öbölbeach Búvár Center is.

Az ő meghívójuk:
„A idei évadnyitó rendezvényünket április 29.én vasárnap tartjuk, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk. Régi jó szokásunkhoz híven a jelenlévőket megvendégeljük egy finom gulyással. A belépés természetesen ingyenes, de mindenképpen visszajelzést kérünk, hogy hány főre számítsunk. Aquaplusz Környezetvédő és Vizisport Egyesület csapata”

Mindkét bázis nyitó rendezvényére az ismert telefonszámokon, illetve a Facebook-oldalukon lehet jelentkezni, ahol további információk is elérhetők.

Szerkesztőségünk kellemes szezonnyitó rendezvényt, sikeres búvárszezont kíván.


Forrás: Palatinusz Búvár és Vizisport Egyesület és Aquaplusz Környezetvédő és Vizisport Egyesület