VI. Magyar Búvár Tábor

 


Nagy András (Picco) búvároktató számolt be oldalunknak az idei Magyar Búvár Táborról…

Immáron 6. alkalommal került megrendezésre Hegyeshalomban július 30-tól augusztus 5-ig a búvár találkozó. Megújult környezetben, hibátlan időjárási körülmények között pihenhetett minden ide látogató búvár, vagy családtagja, ismerőse.

Hétvége közeledtével napi 30-35 vendég érkezett az országunkból, valamin Ausztriából és Szlovákiából. Az eddigi legjobb hangulatú tábort tudhatjuk magunk mögött, több mint 220 merüléssel. Köszönhető talán annak, hogy minden eddiginél nyugodtabb, komfortosabb körülményeket sikerült kiépíteni, és az eddigiekhez képest több mint háromszoros vízterület megmerülésére nyílt lehetőség.

Az egy hét alatt sor került kezdő- és haladó-, illetve junior búvárok vizsgáztatására, technikai merülésekre, de van, aki itt teljesítette a 200., míg más a 100. merülését. Esti beszélgetések, filmnézések, meleg vizes fürdődézsa és masszőr is gondoskodott a kikapcsolódásról.

A záró vacsorát vasárnap este már Győrben fogyasztottuk, felelevenítve a merüléseket…

Itt említeném meg azoknak a támogatóknak a nevét, akik nagyban hozzá járultak a sikeres lebonyolításhoz: Deepex – Búvár Ipari Kft, SSI Hungary, Autófórum Riegler Kft., Tress Amigos – Mexikói étterem, Peter’s Caffe, Picco Sport Kft., Benke-Kovács 2009 Kft., Picco Sport Egyesület!

Köszönet minden részvevőnek!


BÚVÁRINFÓ, 2018. MÁJUS-AUGUSZTUS


PICCO