VÍZ ALATTI KARÁCSONYFA-ÁLLÍTÁSOK A PALATÍNUS-TÓBAN

2018. DECEMBER 11.

A télire fordult – s valljuk be, nem a legbarátságosabb – időjárás ellenére december 16-án, vasárnap várhatóan újra búvárok népesítik be a Palatínus-tavat. Ennek az lesz az oka, hogy a tó mindkét búvárbázisán e napon szerveznek víz alatti karácsonyfa-állítást.

Az Esztergom-Kertváros felőli oldalon, a strand mellett lévő búvárbázist üzemeltető Palatinusz Búvár és Vizisport Egyesület meghívója:

Karácsony a Palán
Idén sem maradhat el, az év utolsó eseménye nálunk. Állítsunk karácsonyfát a víz alatt, mint minden évben. Merülni nem kötelező, jól mulatni igen! 2018-ban utoljára gyertek el hozzánk, várunk szeretettel!
A meleg étel és családias hangulat idén sem hiányozhat – a meleg vizet csak termoszban garantálunk! Létszámot kérünk! Részletek privátban! S majd kitartást a szezon kezdetéig! (A PVBE csapata)

Részlet az Öbölbeach Búvár Center meghívójából:

Ismét itt a december, és újra megrendezzük Dorogon az Öböl Beach Búvár Centrumnál a Búvárkarácsonyt. Érdekességként a fenyőn a víz alatt világtó égősor lesz, és Haász Balázs búvártársunk szerint a kísérők és akik nem kívánkoznak a hideg vízbe kivetítőn követhetik a víz alatti eseményeket… Fűtött öltöző biztosított a fázósaknak (a többieknek pálinka). A szervezés koordinálása miatt minden jelentkezőtől „pontos” létszámot és visszajelzést várunk! Kérünk mindenkit, hogy hozzon 1-2 díszt, amivel a fát tudjuk díszíteni.

A rendezvényekről további részletek, jelentkezésa a búvárbázisok FB oldalán.


Forrás: facebook.com / Kép: illusztráció-