SEA WATCH TERMÉKBEMUTATÓ

2017. DECEMBER 7.

Igaz, egy jó hónap van még hátra az idei esztendőből, de november 25-én a Sea Watch évzáró búvártalálkozó és termékbemutató résztvevői már a 2018-as modellekkel ismerkedhettek. A bemutatón számtalan újdonsággal, illetve továbbfejlesztett felszereléssel ismerkedhettek meg a résztvevők. A bemutatón a Sea Watch „alapmárkáinak” (BEUCHAT, MARES, az Oceanic „utódaival”, a Ratio és OrcaTorch) termékeit nézhette meg vetített képeken és rövid filmeken a hallhatóság, de számos újdonságot kézbe is vehettek, így „tesközelből” ismerkedhettek azokkal.

A Sea Watch Búváráruház eredményeiről, híreiről Szabó-Latosinszky Attila maneger számolt be. Sophie Viard, a BEUCHAT Regional Sales Managere a legrégebbi francia gyártó (70 éves a felszerelésgyártás a cég marseille-i gyárában) újdonságait, míg Marco Lazzari MARES Regional Sales Manager a cég fejlesztéseit mutatta be. A termékbemutató résztvevői megismerkedtek a Sea Watch új webáruházával is.

Az áruház által forgalmazott Oceanic és Hollis felszereléseket forgalmazó cég tulajdonosa az év folyamán megváltozott: az AUP (American Underwater Products) eladat tulajdonát-jogait a Huish Outdoors-nak, s a Lavacore pedig megszűnt.

Az egyes gyártók újdonságait gyakorlatilag lehetetlen egy cikkben bemutatni, mivel szinte minden felszereléscsoportban – ABC-k, ruhák, mellények, légzőautomaták, műszerek, lámpák, TEK felszerelések, kiegészítők – érdekes, új termékekkel és fejlesztésekkel találkozhatnak majd 2018-ban vásárlók. Ezért, csak néhány – általunk szubjektív módon kiválasztott – újdonságot, utatunk be az alábbiakban…

A BEUCHAT felszerelései közül a FOCEA COMFORT 5 búvárruhát és a AQUABIONIC uszonyt választottuk…

Az előadáson hallottak szerint nagy siker az OCEANREEF ARIA szabadtüdős arcmaszkja, amihez több kiegészítőt is fejlesztettek az elmúlt évben. Így például belső optikai keretet, természetesen lencsékkel, tehát egy olyan szemüveget, amit a maszkból kivéve a parton is használhatja tulajdonosa. Ugyancsak újdonság az ehhez az arcmaszkhoz fejlesztett Snorkie-Talkie, ami a búvárok közötti lehetővé teszi hogy beszélgessenek…

A MARES új és fejlesztett termékei közül volt talán a legnehezebb a választás, melyek közül a búvárruháknál a merülő kényelmét jelentő megoldások bővülését, érdekességként a szabadtüdős ruhák „álca színezetét”, a légzőautomaták fejlesztése esetében a második lépcsők új generációját, valamint az új TEK-es felszereléseket emelhetjük ki.

A tájékoztatás szerint egyes felszerelések már a Sea Wtch Búváráruházban vannak, más termékek viszont folyamatosan érkeznek majd be a jövő év elején. Javasoljuk, hogy azok akik az új modellek iránt érdeklődnek keressék fel az áruház világhálós oldalát, de még jobban teszik, ha személyes látogatnak el a Búváráruházba…

A nagy érdeklődés mellett megtartott termékbemutatón a korábbi évekhez hasonlóan a jelenlévők – meghatározott érték felett – jelentős kedvezményekkel vásárolhattak a búváráruház készleteiből.


Szerkesztőség