USZONYOK FORRADALMA, 3 POZÍCIÓS CSODA (AZ ELSŐ ÁLLÍTHATÓ USZONY)

2007. DECEMBER 10.

Az Aqua Lung - a világ legnagyobb búvárfelszerelés gyára - egy teljesen új uszonnyal jelenik meg a piacon a 2008-as évben. A "Slingshot" uszony világújdonság, mely sokoldalúan egyesíti a kényelmes úszást és az erőfeszítés nélküli, gyorsabb haladást a búvár számára. Az uszony példátlan előnyöket kínál a búvárkodóknak!

A szabályozható keménységével minden tempónál különösebb erőfeszítés nélkül, gyorsan haladhat az ember! Minden búvár álma teljesülhet, mivel jelenőis energiát megspórolva meghosszabbíthatjuk a víz alatti tartózkodásunkat!

Az új uszony 3 fő újdonsággal rendelkezik:
1. Erős kiképzé: A középső sávban kialakított erős kiképzésnek köszönhetően minden hátrafelé történő uszonycsapásnál könnyedén visszahajlik az uszony, így különösebb energiafelhasználás nélkül sokkal hatékonyabban juthatunk előre a víz alatt.
2. Állítható sebességváltás: Az állítható sebességváltásnak köszönhetően a búvár a külső körülményeknek és saját erőnlétének megfelelien 3 fokozatban állíthatja az uszony erősségét. Gondoljunk csak bele, mennyire másképp úszunk erős áramlatban, mint hullámosabb vagy nyugodt, csendes vízben! Az új Slingshot uszonnyal könnyedén, gyorsan- akár a víz alatt is változtathatjuk az uszony erősségét, ezáltal kitűnően alkalmazkodhatunk az esetlegesen megváltozott körülményekhez is.
3. Középen hajlított, feszítő illesztés: A középen hajlított feszítő illesztés, amivel az uszonylapát kapcsolódik a lábtartóhoz - megkönnyíti az úszást, azáltal, hogy enyhíti a bokát érő terhelést, így különösebb erőfeszítés nélkül viheti át az erőkifejtés a búváruszonyra.

Az új Slingshot uszony 3 színben (kék, ezüst és piros) illetve 3 méretben (S, M/L, L/XL) lesz kapható.


FORRÁS: DIVEX