A ZEAGLE ÚJ MASZKJAI

2018. JÚLIUS 26.

Úgy gondolná az ember, hogy a felszereléstervezők már a régóta használt, s viszonylag egyszerű búvárfelszerelések esetében nem tudnak újat alkotni. Nos, amennyiben ez jár a fejünkben, úgy jócskán lebecsüljük ezeknek a szakembereknek a fantáziáját-képességét. Így van ez a maszkok esetében is, ahol azért naivan gondolhattuk volna, hogy nincs új a nap alatt.

Rácáfolt erre a Zeagle, amikor bemutatta két új maszkját a Scope Dualt és a Scope Monot. A leírások és a bemutatók szerint egy – pontosabban két – lényegében hagyományos kinézetű, de a viselőjének egészen újszerű érzést keltő, nagyon kényelmes és igen tartós alapfelszerelés(ek)ről van szó.

Újszerű a számos színben elérhető maszkpánt cserélés megoldása és különlegesnek tartja a gyártó a pormentes és ütésálló tárolódobozokat. Természetesen vannak cserélhető optikai lencsék is maszkokhoz.

A magunk részéről nem volt szerencsénk a Zeagle új maszkjait kipróbálni, s így csak a világhálón elérhető anyagokra tudtunk a flszerelésbemutató készítésekor hagyatkozni. Viszont szíves látjuk – s meg is osztjuk – ha kapunk valamelyik búvártársunktól véleményt, aki maga használja a Scope Dualt, vagy a Scope Monot.


Forrás:divenewswire.com