RETRO BÚVÁRFELSZERELÉSEK NAPJA 2019

2019. MÁRCIUS 5.

A Családi búvárnapra és az idei Retró búvárfelszerelések napjára – a szervező Imyke Diving és Magyar Búvár Szakszövetség – a meghívója:

„Kedves Búvártársak és vizes élményeket kedvelők!

Az Imyke Diving Búváriskola és Búvár Klub évekkel ezelőtt elkezdett egy rendezvénysorozatot, amely a Retró búvárfelszerelések napja címet kapta és a régi búvárcuccok kipróbálási lehetőségét tűzte ki célul. Ennek keretén belül uszodába vittük és kiállítottuk, kipróbálhattuk a régi idők felszereléseit. Évek alatt a rendezvényünk egy lokális „buliból” előbb országos, majd nemzetközi rendezvénnyé vált. Az idei évben szponzori segítséggel, előrelépünk egy nagyot és egy „búvár ünneppé” színesítjük ezt a programot.
A rendezvény időpontja: 2019. március 24-e (vasárnap) 09.00 – 16.00 óra
A rendezvény helyszíne: Duna Aréna (1138 Budapest Népfürdő utca 36.)
A belépés ingyenes!!!
A rendezvény keretén belül:
– Már vizsgázott búvárok, regisztráció után kipróbálhatnak retró felszerelési tárgyakat, felszerelés forgalmazók legújabb felszereléseit. (Búvárigazolványod és merülési naplódat ne hagyd otthon!!!)
- Még nem búvárok, akár gyerekek, akár felnőttek, intró (próba) merülés keretén belül megérezhetik milyen is víz alatt levegőt venni.
- Búvárúszó, tájékozódási búvárúszó versenyzőink, világ és Európa bajnokaink, valamint víz alatti hokisaink bemutatóját nézhetitek meg.
- A medencében történő események a víz alól közvetítve lesznek a helyszínen lévő LED falra, valamint az Internetre.
- Több érdekes előadást, kisfilmet, valamint helyszíni riportot hallgathattok meg a program közben.
Mit kell hozni?
- Búvároknak: Búvárigazolvány a regisztrációhoz, merülési napló melybe a Retró búvárfelszerelések napja pecséttel regisztrálhatod merülésedet. Minimum egy shorty, maszk, uszony, fürdőruha, úszósapka, papucs, türcsi.
-Még nem búvároknak: Fürdőruha, úszósapka türcsi, papucs.

Azt gondolom, hogy egy igazán színes, valódi családi programot kínálunk minden korosztály számára! Gyere, tarts velünk, hozd az egész családot!

Ha bármilyen kérdés van, írjatok imykediving@gmail.com e-mail címre. vagy hívjatok +36209439508 számon!”


Üdvözlettel! Kálmán Imre / Imyke