DIGITÁLIS KIJELZŐJŰ MASZK - MEGJEGYZÉSSEL

2018. JÚNIUS 16-17.

Zenét játszik, panoráma kilátást ad és még beszélni is lehet mögötte – a kedvtelési búvárkodás és a szabadtüdős merülések világába a teljes arcot fedő, merülési adatokat is kijelző D-Mask hozhatja el a digitális jövőt – olvashatjuk a Kreatívon megjelent cikk bevezetőjében.

Némileg – inkább nagyon – szkeptikusak vagyunk ezzel az újdonsággal. Lévén, úgy gondoljuk, hogy merülés közben nem kell zenét hallgatni, nem kell a maszkba belsővilágítás, s folytathatnánk a sort, de minek. A cikkből az is kiderül, hogy még nem igazán tudni, hogy mikor lesz ebből a szép (?) tervből búvárbolti termék. Könnyen lehet, hogy soha, hasonlóan, mint más előzetesen beharangozott szuper búvár kütyükből, mint például a vízből oxigént előállító Triton szerkezetből.

Ennek ellenére úgy gondoljuk, hogy az újdonságok, különlegességek iránt fogékony búvárolvasóink érdeklődésére számot tarthat ez a felszerelésterv is. Természetesen mi is figyelemmel fogjuk kísérni a D-Mask sorsát, és amennyiben lesz új fejlemény, akkor megosztjuk majd az információt. Igaz, erre egyenlőre nem sok esélyt látunk…


Forrás: kreativ.hu